Over Outdoorguru.com (English below)

Ik in mijn element: lekker in mijn tentje een prutje koken.

Ik in mijn element: lekker in mijn tentje een prutje koken.

Ik ben Gijs Loning of gewoon Gijs. Outdoorguru.com is mijn outdoorkanaal. Ik heb jaren voor Op Pad – het buitensportblad van de ANWB – gewerkt en in de loop van 2016 ben ik begonnen met Outdoorguru.com. Als outdoor liefhebber, buitenmens en absolute geargeek maak ik voornamelijk (video)reviews van outdoorgear, trekkingfietsen en mountainbikes. Ik wordt niet betaald voor het maken van de reviews dus kan ik mijn werk eerlijk en onafhankelijk doen.

Verder kan je op de site nieuws, achtergrondinformatie over spullen en how to’s vinden.

In de rubriek ‘Uit de oude doos’ geef ik je een kijkje terug in de tijd met merken en producten die een verschil in onze buitensportbeleving hebben gemaakt. Ik zit graag dicht op mijn doelgroep en ben bereikbaar voor mijn volgers en dat niet alleen via de mail. Op vrijdagmiddag* geeft ik oldschool telefonisch advies aan mijn volgers in het spreekuur van 13:00-17:00 uur. Mijn gegevens vind je op de contactpagina. *Soms lukt het niet omdat ik op reis ben. Via Facebook kondig ik dat aan met een nieuwe datum en tijd.

Naast de website ben ik te vinden op YouTube, Facebook, Google+, Instagram en Twitter.

Maar ik doe het niet alles alleen. Veel video’s worden geschoten en gemonteerd door mijn vaste cameraman Allart Blaauboer en mijn lieve echtgenoot test de dames producten.

 

About Outdoorguru.com

I am Gijs Loning or just Gijs. Outdoorguru.com is my outdoor website and channel. I used to work for Op Pad – the leading outdoor magazine in the Netherlands – and in the course of 2016 I started with Outdoorguru.com. As an outdoor enthousiast and absolute geargeek I produce – mainly – videoreviews of outdoorgear, trekkingbikes and mountainbikes, but I publish also outdoornews, background information about gear and how to’s. I am not payed for making the reviews therefore I can my work totally independent.

In the series ‘Uit de oude doos’ – that translates in ‘Blast from the past’ – I go back in time with brands and products that made a difference in our outdoor experience. Outdoorguru.com is online on Facebook, Instagram and YouTube (links below) . I like to be in close contact with my followers and every Friday afternoon* between 13:00-17:00 I give oldschool advice and consultation to Outdoorguru.com followers by phone. By mail or DM is of course also possible. My contact details can be found on the contact page.

Links: YouTube, Facebook, Google+, Instagram en Twitter.

* Except when I am traveling. This is announced on Facebook together with a new date and time.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van de laatste Outdoorguru videos, nieuws en reviews.


Outdoor Gear

Fietsen

Over Ons
NL EN